Henter indhold
25 års jubilæum: Direktør Flemming Hoff Jakobsen

Foto: Hundsbæk & Henriksen

25 års jubilæum: Direktør Flemming Hoff Jakobsen

13. februar 2020

Direktør og partner Flemming Hoff Jakobsen har i dag 25 års jubilæum hos Hundsbæk & Henriksen A/S.

Flemming, som oprindeligt er uddannet bygningssmed og bygningsingeniør, startede i Hundsbæk & Henriksen A/S i 1995 som konstruktionsingeniør på kontoret, som dengang havde adresse på Gundhilds Plads centralt i Vejle.

Han har gennem årene arbejdet i stort set alle funktioner – fra projekterende til projektleder, byggeleder og afdelingsleder og nu direktionsmedlem og partner siden 2009.

Hundsbæk og Henriksen A/S flyttede senere i større rammer på Stadion i Vejle, hvor Flemming, som fast rådgiver for større industrikunder, har opbygget stor ekspertise inden for alle byggeriets faser.

Flemming har stået i spidsen for en række store projekter inden for både offentligt og privat byggeri og som den innovative ingeniør, han er, har han engageret sig i forskningsprojekter og udviklingsnetværk og bl.a. tilegnet sig specialkompetencer inden for lavenergi, passivhuse og grundvandsbaserede køleanlæg.

Flemming Hoff Jakobsen Hundsbæk og Henriksen A/S
Flemming viser kollegaer rundt på Havneøen i Vejle i 2017

Flemming har desuden været fast rådgiver for en række prominente kunder – senest som bygherrerepræsentant på Kirk Kapitals Fjordenhus og Restaurant Lyst i Vejle, som er designet af Studio Olafur Eliasson.

Fritiden bruges på familie, sejlsport, netværkscykling, ski og hans passion for restaurering af veteranknallerter.

Dagen fejres internt i Hundsbæk og Henriksen A/S med kollegaer.