Henter indhold
Brandrådgiver Per Christiansen certificeret til tredjepartskontrol

Brandrådgiver Per Christiansen certificeret til tredjepartskontrol

I Hundsbæk & Henriksen fejrer vi, at vores kollega brandrådgiver Per Christiansen nu er certificeret til tredjepartskontrol. Dermed er vi officielt helt klar til at møde de nye skærpede krav til bygningsreglement 2018 og tilbyder brandrådgivning på allerhøjeste niveau.

Udover et højt niveau af teknisk faglige kompetencer inden for brandrådgivning, forudsætter certificeringen til at foretage tredjepartskontrol mindst syv års dokumenteret erfaring med avancerede brandrådgivningsprojekter. Dét har Per, der bl.a. har leveret brandrådgivning på fredede bygningsværker som det kommende Københavns Museum, store haller som Ollerup Arena med plads til flere tusinde personer samt en lang række højhuse, herunder bl.a. Frihavnstårnet i København, indkøbscentre som Rosengårdscentret i Odense og mange andre spændende bygningsværker.

Brandrådgivning som selvstændig ydelse

Per er en del af Hundsbæk & Henriksens veletablerede brandafdeling, som består af syv medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Horsens og København. Afdelingen arbejder med brandrådgivning for firmaets egne kunder, men også for eksterne samarbejdspartnere og yder brandrådgivning som selvstændig ydelse. De fleste i vores brandafdeling har en master i brand og forventes inden længe at blive certificeret i brandklasse 3 og 4, som også forudsætter et højt niveau af brandtekniske kompetencer.

Brandrådgivere kan certificeres til henholdsvis brandklasse 1, 2, 3 & 4 eller til tredjepartskontrol afhængig af deres kvalifikationer, kompetencer og erfaringsniveau. Certificeringen er personlig og sker på baggrund af en fagprøve, som vurderes af to uvildige bedømmere og tildeles af en uvildig beslutningsansvarlig.

For mere information om brandrådgivning, kontakt afdelingsleder Ersün Züfer på erz@huh.dk eller på telefon 79 43 53 91.

Per Christiansen kan kontaktes på pch@huh.dk eller på telefon 79 43 53 66.