Henter indhold
Nyt projekt er startet – Udvidelse af Haderslev Stadion

Nyt projekt er startet – Udvidelse af Haderslev Stadion

Sammen med totalentreprenør Cawo A/S og P+P Arkitekter har vi påbegyndt udvidelsen af Haderslev Stadion. Projektet udføres for Haderslev Kommune og HFK Tribune ApS, som vi også tidligere har arbejdet på stadion for.

Projektet, der udføres i totalentreprise, omhandler udvidelse af SønderjyskEs stadions (Sydbank Parks) eksisterende østtribune, som forlænges med 625 siddepladser, samt etablering af ny overdækket syd- og nordtribune. Fuglsang Lounge i syd udvides med omkring 110 pladser og når stadion er færdigrenoveret, vil alle 5100 siddepladser og 5000 ståpladser være overdækkede, mens der i dag blot er overdækkede tribuner på langsiderne. Projektets første etape, som omhandler udetribunen, er netop opstartet og det samlede projekt ventes færdigt allerede ved udgangen af 2019.

I forbindelse med projektet fremtidssikres stadion bl.a. ved at tribunernes ståpladser forberedes til eventuel fremtidig montering af stole og ved at udføre konstruktionerne således, at der i fremtiden kan tilføjes sportel, skyetage, lounge eller andet, hvis det bliver aktuelt. Derudover udvides Gymnasiestien bag udebaneafsnittet, for at give adgang til busser og der etableres sikkerhedshegn.

Aktører:

  • Bygherre: Haderslev Kommune og HFK Tribune ApS
  • Totalentreprenør: Cawo A/S
  • Ingeniør: Hundsbæk & Henriksen A/S
  • Arkitekt: P+P Arkitekter

Læs mere om Haderslev Stadion:

Niels Lerbech Sørensen
Niels Lerbech Sørensen
Senior, Rådgivende ingeniør