Henter indhold
Finlandsparken i Vejle

Illustration: Pluskontoret Arkitekter A/S

AAB, Vejle afd. Finlandsparken

– Bedre forbindelser mellem bebyggelserne i boligområdet

Landbyggefondens formål med støtten fra Infrastrukturpuljen er at skabe bedre forbindelser mellem bebyggelserne i boligområdet.

Der er således givet støtte til at færdiggøre moderniseringen af infrastrukturen i området med fokus på områdeforskønnelse, stier, belægninger og belysning.

Opgaven indebar

  • Forbedring af indkørsler, p-pladser og køreveje for køretøjer
  • Bearbejdning af belysning
  • Udsmykning af p-pladser med forskellige symboler malet på asfalten
  • Etablering af arealer til rulleskøjter skaterbane og skaterplads, boldspil mm.
  • Visuelle forbindelser bl.a. med transparent facadebeklædning af garager for at forbedre trygheden
  • Etablering af en primær tværforbindelse for fodgængere i bebyggelsen med ordentlige forbindelser til nabobebyggelser
  • Adgang til beboerhuse i bebyggelsen er tydeliggjort
  • Etablering af en plads på vestsiden af bebyggelsen med sammenhæng til idrætsplads
  • Et område i parken udlægges med højbede, som beboerne kan leje.
Preben Kristensen
Preben Kristensen
Ingeniør

Fakta

  • Bygherre: AAB Vejle
  • Adresse: Finlandsvej, 7100 Vejle
  • Arkitekt: Pluskontoret Arkitekter A/S
  • Rådgivningstype: Ingeniørrådgivning
  • Rådgivningsydelse: Udarbejdelse af projektforslag, forprojekt (myndighedsprojekt), hovedprojekt, projektopfølgning, fagtilsyn, 1 års gennemgang samt udførelse af som udført tegninger.
  • Entreprisesum: 28 mio. kr. + kontraktværdi: 437.000 kr. inkl. moms
  • Omfang: 50.000 m²
  • Udførelsesperiode: December 2016 – August 2018