Henter indhold
Daginstitution-i-Holstebro

Hundsbæk og Henriksen vinder ny kæmpe daginstitution i Holstebro

Hundsbæk og Henriksen A/S har sammen med Pluskontoret Arkitekter vundet konkurrenceprojektet om en ny stor daginstitution i Holstebro, der var udbudt i totalrådgivning. Den nye daginstitution får plads til 148 børn bestående af 3 vuggestuegrupper med hver 16 børn og 4 børnehavegrupper med hver 25 børn. Den placeres ved Nørre Boulevard Skole, hvor der er god plads til både bygninger og gode udearealer, som børnene kan boltre sig på.

 

Fleksible og harmoniske rammer

Den nye daginstitution på ca. 1.700 m2 brutto får en spændende arkitektonisk udformning og indrettes med en høj grad af fleksibilitet, hvor bl.a. rum kan sammenlægges ved behov. På den måde kan børnene udfolde sig i gode og harmoniske arealer og pædagogerne har gode rammer for deres arbejde.

Den nye bygning vil give brugerne oplevelsen af kvalitet, herunder både æstetisk og miljømæssigt, idét at daginstitutionen og dens udearealer udføres som et samlet robust byggeri, der er gennemtænkt, og som peger ind i fremtidens behov. Gennem vores valg af konstruktioner, tekniske løsninger og materialer vil vi sikre, at bygningerne fremtræder imødekommende og at vedligeholdelsesudgifterne er minimale. Bygningerne udføres derfor bl.a. med miljørigtige byggematerialer. På den måde kan vi også i fremtiden kan være stolte af vores byggerier.

Beslutningen om at opføre en ny kæmpe daginstitution kommer på baggrund af stigende fødselstal i kommunen. Holstebro kommunes Fælles Børne-Ungepolitik samt politikkerne for dagtilbud danner grundlag for institutionens pædagogiske arbejde.

 

Læs mere

 

Jan Knudsen
Jan Knudsen
Afdelingsleder, Billund

Fakta

  • Bygherre: Holstebro Kommune
  • Adresse: Nørre Blvd. 57, 7500 Holstebro
  • Entrepriseform: Totalrådgivning
  • Omfang: 1.700 m2
  • Totalrådgiver: Pluskontoret Arkitekter
  • Underrådgiver: Hundsbæk & Henriksen A/S
  • Rådgivningsydelse: Bistand vedr. lokalplan, geotekniske undersøgelser, miljøundersøgelser, energibehov, termisk indeklima, atmosfærisk indeklima, lyd og akustisk indeklima, brandrådgivning. Dispositionsforslag, projektforslag, myndighedsprojekt, udbudsprojekt, udførelsesprojekt, byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering, fagtilsyn, projektopfølgning, aflevering samt 1 års gennemgang.