Henter indhold
Insero_1920x600

Insero Atrium til Forum Horsens konference- og idrætscenter

– Ny multisal til 1000 mennesker

Den nye multisal aflaster de to institutioner ved store arrangementer, da salen indeholder møde- og konferencefaciliteter til 1000 mennesker og også kan benyttes til idrætsaktiviteter, såsom aerobic og gymnastik.

Der er udført bygherre- og brandrådgivning i forbindelse med etablering af ny multisal. Formålet med projektet er at udvide kapaciteten og skabe flere og nye anvendelsesmuligheder for konference- og idrætscenteret Forum Horsens og Casa Arena.

Insero Atrium fungerer, sammen med Casa Arena og Forum Horsens, som en selvstændig enhed, der har til formål at tiltrække og afvikle både store og små arrangementer. Det er med til at fremtidssikre hele anlægget og giver dermed også bedre vilkår for erhvervsturismen.

Flotte og fleksible konferencefaciliteter

Udvidelsen sikrer en langt bedre logistik internt og binder Forum Horsens og Casa Arena sammen, idet den er tilkoblet eksisterende foyer med ankomst imellem de to bygningsanlæg.

Konferencesalen er indrettet med møde- og konferencefaciliteter med et eksklusivt udtryk i høj kvalitet og er udformet med smukke trælameller langs væggene. Salen er indrettet med en høj grad af fleksibilitet med foldevæg, som muliggør opdeling i 2 haller.

Den lokale fond Insero Horsens er navnesponsor. Derfor er hallen navngivet Insero Atrium.

Projektet omfatter:

  • Udarbejdelse af byggeprogram for udbud i totalentreprise
  • Brandrådgivning
  • Tilsyn på tilkald (installationer).

Totalentreprisen omfattede sammenbygning med eksisterende bygninger, etablering af storkøkken, etablering af nære udearealer mv.

Uffe Vraa
Uffe Vraa
Afdelingsleder i Horsens

Fakta

  • Bygherre: Den selvejende institution Parkhallen A/S
  • Adresse: Langmarksvej 59, 8700 Horsens
  • Entrepriseform: Totalentreprise
  • Entreprenør: BASE Erhverv
  • Arkitekt: SKALA Arkitekter A/S
  • Rådgivningstype: Bygherrerådgivning
  • Rådgivningsydelse: Bygherrerådgivning, brandrådgivning, tilsyn
  • Omfang: 1.800 m²
  • Udførelsesperiode: 2015 – April 2017