Henter indhold
Rejsegilde på Dragør Svømmehal

Rejsegilde på Dragør Svømmehal

Den længe ventede Dragør Svømmehal skrider planmæssigt frem og ventes at byde badegæster velkommen i sommeren 2019. ​Vægge og tagkonstruktion er nu på plads på den nye Dragør Svømmehal i Store Magleby, og i går fejrede vi rejsegilde på byggeriet.

Den arkitekttegnede nye svømmehal består af en ny 2000 m2 tilbygning, fordelt på to rum, til den eksisterende ”Hollænderhallen”, og er opført stilrent med et nordisk udtryk, indeholdende et 25m konkurrencebassin med 1- og 3 meter vipper samt et 50 m2 varmtvandsbassin, omklædning og ny foyer med café-område.

Forud for etableringen er den gamle svømmehal fra 1976 revet ned.

Ved rejsegilder holdt Dragør Kommunes Borgmester, Eik Dahl Bidstrup, tale for de fremmødte gæster og takkede teamet bag svømmehallen for deres arbejde indtil nu:

”Vi håber på en fortsat god byggeproces og ser frem til, at Hollænderhallen og den nye svømmehal står færdig som et moderne og indbydende hele – fuld af aktivitet til glæde for både borgere og foreninger.”

Hundsbæk & Henriksen A/S glæder sig over at bidrage med vores særlige kompetencer for svømmebadsbyggeri og det gode samarbejde i teamet.

Aktører:

  • Totalentreprenør: J.S. Sten & Ståhl
  • Ingeniør: Hundsbæk & Henriksen A/S
  • Arkitekt: Peter Vegge

Links: