Henter indhold

Installationer

Rigtige mange byggeprojekter har brug for tekniske installationer, og derfor tilbyder vi i Hundsbæk & Henriksen projektering af mange forskellige installationstyper.

Vi har gennem en lang række projekter anskaffet os solid erfaring med løsninger til både nybyggeri, ombygning og renoveringsopgaver. På baggrund af disse erfaringer kan vi varetage alle typer rådgivningsopgaver, valg af disponeringer, anlægsopbygninger, budgetter og udbud til myndighedsbehandlinger, projektopfølgning, tilsyn, aflevering, commissioning m.v.

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtighed indgår som et naturligt element i vores arbejde. Vi rådgiver blandt andet om energioptimering og vedvarende energikilder som for eksempel jordvarmeanlæg og solvarmeanlæg.

Projektering af installationer

Installationstunge projekter projekterer vi typisk i 3D-Revit, så eventuelle konflikter mellem tekniske installationer og bygningsdele afklares i projekteringsfasen. Det sikrer, at projektet er både velkoordineret og bygbart.

Når vi projekterer installationer, tager vi altid udgangspunkt i bygningens udformning og anvendelse. Vi fokuserer på det væsentlige i enhver opgave såsom tid, økonomi, energi, sikkerhed og drift- og vedligeholdelsesomkostninger.

Vores rådgivningsydelser omfatter blandt andet: